Dezvoltare eshop

implementare site comenzi online

 
Bodenplant
site de comenzi online, site e-commerce complex
Dezvoltare eshop

www.bodenplant.ro

Viziteaza site-ul

Plantele medicinale au fost mereu o sursa de sanatate. In ultimul timp, insa, nevoia de a le avea aproape este parca din ce in ce mai mare.

Unul dintre clientii nostri, Boden Plant, mizeaza exact pe acelasi lucru si a ales ca activitate principala prepararea si comercializarea de tincturi, ceaiuri si alifii.

Pentru a putea prezenta produsele cat mai clar si pentru a inlesni vanzarea acestora, ne-au solicitat sa dezvoltam un eshop impreuna. 

Avand in vedere specificul site-ului, culorile folosite sunt unele vibrante, naturale. Astfel, site-ul a luat fiinta in nuante de verde crud, cu elemente naturale, miere si flori. 

In plus fata de istoricul companiei si ultimele noutati din domeniu, prima pagina prezinta si produsele cele mai cautate si cele aflate in oferta.

Pagina produsului prezinta pe larg toate beneficiile acestuia, permite comentarii si adaugarea in cosul de cumparaturi. 

Implementarea sistemului e-commerce a continuat cu zona rezervata clientilor logati, care pot finaliza comenzi, edita contul propriu si analiza comenzile precedente.

De asmenea, in pagina unui produs sunt prezentate si produsele ce se recomanda sa fie folosite impreuna cu acesta pentru un rezultat terapeutic cat mai bun.

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Design site mall
Realizare site de prezentare oficial pentru Iulius Town Timisoara. Design site shopping center, creare site mall and business center. ...
Realizare program de transport
Realizare site oficial de prezentare si program de gestiune pentru compania Transfer Castel - Brasov Official Tour. Pagina web permite achizitionarea...
design site hotel
Royalty va lansa site-ul de prezentare oficial pentru HOTEL DEL CORSO. Noul hotel de 4 stele se va deschide in Timisoara la inceputul anului 2019....
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2020
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara